Veel gestelde vragen over de Buurtbus in Boskoop

Iedereen mag meereizen. Jong en oud, iedereen is welkom. De buurtbus is er voor iedereen. Buurtbussen vallen onder het gewone Openbaar Vervoer (OV).

Klik hier voor een pagina met uitgebreide Reisregels en Voorwaarden op de site van Arriva.

Een losse rit met de buurtbus kost € 1,40 per rit. Een kaartje kan los in de bus gekocht worden. Let op!  Er kan alleen met pin betaald worden, sinds 2018 is betalen met contant geld niet meer toegestaan.

Er is ook een OV-scanner aanwezig in de bus. U kunt dus ook eenvoudig in- en uitscannen met uw OV-pas en vanaf 2023 kunt u ook uw bankpas als OV-pas gebruiken.

Buurtbus Boskoop rijdt van Maandag tot Vrijdag een vaste dienstregeling. De Buurtbus in Boskoop (728) rijdt geen dienstregeling op zon- en feestdagen.

De buurtbus rijdt overdag een vaste route waarbij het oosten en het westen van Boskoop verbonden worden met beide treinstations die ons dorp heeft. Kijk voor een routeoverzicht op de volgende pagina: Route Buurtbus klik hier 
En voor de dienstregeling en haltes: Dienstregeling klik hier

Ja, honden mogen ook mee. Hiervoor moet u wel apart een extra kaartje kopen. 

Ja, er is in de buurtbus ook ruimte voor Rolstoelen. Er is een speciale vloer zodat u de bus in kunt en er zijn speciale gordels voor een rolstoel. Er dient wel een extra begeleider aanwezig te zijn bij elke passagier in een rolstoel. 

© Copyright Stichting Buurtvervoer Boskoop en Arriva